Nejnovější recenze ze sekce Klasické nabíječky
- Široký rozsah nabíjených článků nejen NiMh ale i LiOn - to zdůrazňuji, výhodou vývod USB pro nabíjení zařízení přes USB (např. mobilní telefon)
- Cena srovnatelná s obchodem Conrad.
Používám jako držák baterie a přímo na kontakty připojuji "smart" nabíječku. Nicméně nabíječka sama o sobě s USB připojením funguje také, jen nabízí malý nabíjecí proud.
Spokojen,funguje dobře.
- Jednoduchá universální nabíječka
- Lehká, ideální na cesty
- Šířka baterií z fotopřístrojů atd ( universální slot ) = max délka tužkové baterie. V popisu by to mohlo být uvedeno.
Zatím výrobek funguje.
Příliš krátká doba na podrobnější hodnocení
- Kvalitní nabíječka pro dvě baterie
- Nevím
- Celková spokojenost
Vše funguje jak má.
- samostatné nabíjení
- čitelný displej
Zatím nebyl doručen.
- Nabijí celkem rychle,perfektní přehled o stavu nabíjených baterií,baterie nejsou horké.
- Dělá co má
- Nabíjí hodně druhů baterií
- Aktivní display
Nabíječ si poradí s Eelopkama bílýma, i černýma, s AAA i AA. Nabíjí celkem rychle. Dosud jsem byl zvyklý nabíjet Enelopky nižšími proudy. Tak uvidíme. Ale Panasonic určitě ví, co dělá. ;-)
- Přehlednost, univerzálnost
Displej aspoň ukazuje jak Baterie jsou nabité
- Rychlé dodání zboží
- Nabiji dobre vsechny druhy baterii co pouzivam :)
- Obcas lehce hlasitejsi vetracek
- za malo penez hodne muziky
- Nabíječka funguje tak jak jsme očekávali a jak bylo uvedeno
- Možnost průběžného sledování proudu, napětí a stavu nabití v procentech, což vyhoví zcela jistě i takovým podobným pedantům a fajnšmekrům jako jsme my....
- ??? - mínusy tedy asi nenajdeme...
Vynikající nabíječka, která sama umí rozeznat druh článku a pak následně zvolí způsob nabíjení. PARÁDA !
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »