Nejnovější recenze ze sekce Klasické nabíječky
Nabíječka neměla grafické znázornění stavu baterií, takže jsem vrátila, nemohu tedy hodnotit.
Dobrá kvalita za přijatelnou cenu
- Poměr sena výkon
- Zatím funguje jak má
- Regenerace dlouho nepoužívaných baterií
- Výhodná cena
Provedením působí dost levně
- Vejdou se i chráněné akumulátory 21700
- automatická funkce při nabíjení baterií
- Perfektní nabíječka
Nabíjí čtyři najednou přes USB-C,mini USB, při nabíjení bliká zelená kontrolka až začne trvale svítit ta je nabito.
Může se nabíjet třeba i jen jedna.
Vypadá skvěle
- bez chyby
bez chyby
- Samostatné nabíjení (klidně jen jednu baterii)
- Grafické znázornění stavu nabití
- Kontrola správnosti baterií (nenabíjecí, vadná, špatná polarita/vložení atd...)
- Nabíjí AA i AAA
- Prach, nečistota v displeji (pravděpodobně jen kusová vada)
Produkt došel rychle, leč v displeji je jakýsi kus čehosi (střep, papír, prach). Snad to vliv na funkčnost mít nebude, ale uvidíme časem.
Jelikož mám doma hodně nabíjecích baterií, hledal jsem něco, kde uvidím stav nabíjení, možnost nabíjet i lichý počet (co mám doma starší produkty, tak musí být vždy v páru). Tato nabíječka to splňuje
- 500 mA
Při nabíjení 3,7 V Li-Ion v pořádku,ukazuje co má 4,2 V.
Při nabíjení 1,2 V (AAA) (AA) NiMH začíná ukazovat, 1,2 V ,,a stoupá až na 4,2 V. Měřeno multimetrem nabijí 2.V do dosažení kapacity a pomali klesá na 1.5 V. v měření...ale ukazuje na nabíječce nesmysli,nabito na 4,2V. Blbost nabíjet 2.voltama ,1,2 v článek.
- Kvalita za rozumnou cenu
- jednoduché řešení nabíjení AA i AAA baterií
- jednoduchá světelná indikace stavu nabití každé baterie zvláště
- zdroj není součástí zařízení - o krám méně. stejně má každý nabíječku na tel.
- zdroj není součástí balení, je nutno použít vlastní nabíječku k telefonu, někomu to může vadit
- Oznámení o nabití baterií. Jednoduchá manipulace.
- S kvalitním zdrojem rychlá kvalitní nabíječka.
- Veškeré info na displeji
Mám ji krátce, zatím funguje dobře, uvidíme jak dlouho vydrží
Dobíjí, včetně měření parametrů.
- čtyři nezávislé nabíjecí kanály, vícefunkční display, značka Fénix která nikdy nezklame.
produkt nesplnil moje představy
Solight DN25
Přidáno: 13. ledna 2022
(naposledy upraveno 14. ledna 2022)
Zakoupeno v HITYshop.cz
Dosti mne zmátla barevná ochranná folie na displayi. Bez jejího odlepení na displayi nelze prakticky nic vidět.
Vše je dle očekávání.