Nejnovější recenze ze sekce Klasické nabíječky
- Baterie se při nabíjení hodně zařívají
Reakce obchodu BaterieRychle.cz
Zahřívaní je normální. Všechny baterie se při nabíjení zahřívají.
jednou zapnuto zatím dobré
Moje první nabíječka, takže nemám srovnání, ale jsem spokojená s rychlostí nabíjení. Jen je potřeba nezapomenout odlepit ochrannou fólii
- Kvalitní provedení
- Snadné ovládání
- Rychlé nabíjení
- Možnost nabíjet i jiné velikosti baterií krom AA/AAA
Kompletní spokojenost.
byl mi doporučen
- prime zasunuti do zasuvky eliminuje problemy s kabelem a jeho koncovkami
- display se pri zapnuti pouze rozsviti ale neukazuje stav nabiti baterii a to pocatecni, prubezny ani konecny.
- neukazuje vlozeni vadne nebo nevhodne (nenabijeci) baterie, orestoze to vyrobce uvadi
oživuje úplně vybitý akumulátory, automaticky detekuje typ
Při nabíjení je vidět stav baterie, mám krátce.
Nabíječka funguje přesně podle návodu, dokáže nabíjet proudem 2 A, proto se připojuje přes USB 3.0.
- Stav nabití na displeji
Jako v předchozím hodnocení bateriií i zde jsem vycházel ze zkušeností uživatelů, Nabíječku jsem zatím nepoužil, ještě nebylo potřeba nabíjet.
- praktické , na 4 ks
časem začne zlobit, ale dá se...
- V návodu není uvedeno, že je nutné sundat přelepení displeje.
- Nabíjí se každý akumulátor zvlášť.
- Umí nabít akumulátory vybité na 0V.
- Dokáže šetrně nabíjet akumulátory, které již nejsou v dobré kondici, aniž by je "ničila" příliš velkými nabíjecími proudy.
- Nabíjí Li-Ion baterie bez ochrany.
- Pěkný design.
- Nemá žádnou manuální volbu režimu - umí pouze nabíjet.
- Chybí režim vybíjení (refresh) NiMH baterií.
- Nabíjecí proud volí podle nejslabšího článku v sadě.
- Zobrazované hodnoty proudu a kapacity neodpovídají realitě
- Chybí napájecí zdroj 5V / 2A
Podle popisu se nabíječka tváří inteligentněji než ve skutečnosti je. Nemá oddělené nabíjecí kanály, takže prakticky nelze kombinovat různé články, v různém stavu. Nabíjecí proud volí podle nejslabšího článku v sadě.
Zobrazovaná hodnotu nabíjecího proudu neodpovídá skutečnosti, ale zobrazuje pouze aktuálně zvolený proudový režim (od 0,1 do 1A) - skutečný nabíjecí proud článku může být výrazně menší.
Také měření kapacity nezobrazuje kapacitu baterie, ale pouze časovou hodnotu nabíjecího proudu.
nevím mám krátce.
Příznivá cena jo
Za tu cenu v povánočním výprodeji :-) dobrý
- Používám nabíječku na baterie eneloop.Spokojenost.Bez problémů
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]