Nejnovější recenze ze sekce Klasické nabíječky
- Nabijeni po 1ks
- Volba nabijecího proudu
- Nepodsvícený display
U mě dobré
- dobrá cena, baterie se na druhé zotavení nabíjí na vyšší kapacitu
Za dobrou cenu kvalitní produkt.
- velikost
- samostatné nabíjení pro jednotlivé články dle stavu nabití
- displej s přehlednými piktogramy
- měření stavu baterie
- Umí oživit baterie
- Vypnutí osvětlení displeje
- Rychlonabíjení až 3A
- Tichá
- Nelze manuálně nastavit nabíjecí proud
- Ne každá baterie snáší rychlé nabíjení. Zkracuje tak životnost článků.
Nabíječka jako taková super. Jediná nevýhoda je že pokud chcete nabíjet třeba jen jednu Li-ion baterii on tak nelze nastavit nabíjecí proud nižší než 3A. Jde snížit jedině tak že se zaplnují nabíjecí šachty. Na jednu šachtu 3A na 2 šachty 2A na 3 šachty 1A na 4 šachty 0,5A. Pak jedině použít slabší adaptér aby nedával až 3A. Tak by šlo snížit nabíjecí proud na jednu šachu.
Mám starší typ podporující pouze AA a AAA akumulátory, u tohoto typu je možnost dobíjení mnohem širší!
- Bohužel se mi tu na obrázku ukazuje něco jiného než jsem koupila. Popis je snad o.k. kupovala jsem rychlo nabíječku baterií Panasonic. Je skvělá, nabíjení opravdu rychlé podle kapacity baterie 1-2 hodiny max. Po vložení ihned ukáže zda jsou baterie v pořádku a světelně kolik jsou nabité. Může se nabíjet i jeden článek !
- display informuje o aktuálním stavu nabíjení jednotlivých slotů
- nabíjecí proud pouze 500 nebo 300 (Low) mA
- Konečně skvělá nabíječka akumulátorů,která umožní nabíjet v každém slotu jiný typ baterie a nastavení je možné pro každý slot zvlášť.Jednoduché ovládání.
- Nelze nabíjet např.baterie typu velké mono(D) a i baby mono(C) se tam sotva udrží.
Vybral jsem si nabíječku jako náhradu za doslouživší Voltcraft IPC-1L. Má stejné vlastnosti + navíc USB 5V výstup na nabíjení telefonů.
Spokojenost.
- Můžou se dát baterky různých velikostí najednou
- Ukazatel na displeji je velká výhoda
- Jsme hodně spokojeni
- Funkce dle očekávání
- každý článek se nabíjí zvlášť
- možno kombinovat při nabíjení typ AA a AAA
- finanční úspora oproti používání alkalických článků
- výborný poměr cena/kvalita
- aku Panasonic používám spoustu let, proto značce důvěřuji
- Kvalita
- Přehledný displej s mnoha funkcemi
- USB-C
- Skvělá nabíječka
- žádná
- nabíjení přes USB
- každá baterie zvlášť
- podle tabulky doby nabíjení na obalu nabíjí straašně pomalu (např tužkovky AA 2600 mAh 13 hodin)
- dodávána jen USB koncovka. Transformátor 230V / USB musíte mít vlastní
- v mém případě nabíječka nefunguje vůbec. Zboží vracím a vybírám jinou.. :-(
Možnost použít jakýkoliv typ tužkových baterek
funguje, ale články AA a AAA se při dobíjení hřejí více než v jiných moderních nabíječkách (ve starších nabíječkách se přímo pekli) Patrně je to jedna z mála dobíječek, která je na 12V (do auta, k solárku kde není 220V), a navíc má kontrolu každé nabíjecí pozice zvlášť - 1xAA, nebo 2xAA, 1xAAA nebo 2xAAA a ty ostatní (usb...)
šetrné nabíjení, měří vnitřní odpor
- Bez problémů funkční
mám jen krátce,ale zatím jsem spokojený
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »